Hoe werkt het

Bij Bodytec Laren maken wij gebruik van Electro Myo Stimulation apparatuur van Miha Bodytec. Het bijzondere van deze trainingsmethode zit verborgen in de Elektro Musculaire Stimulatie (EMS).

Speciale kleding

Tijdens de training draagt u nauwsluitende onderkleding van materiaal dat geschikt is om de impulsen goed over te brengen op het lichaam. iBij een proefles krijgt u deze onderkleding te leen. Als u vaker wilt komen trainen adviseren wij om uw eigen onderkleding aan te schaffen. Over de onderkleding wordt een speciaal electrodenvest gedragen met daaraan gekoppeld electroden voor de arm-, been- en bilspieren. Het electrodenvest wordt aangesloten op de veilige en effectieve Bodytec apparatuur. Wij raden u aan om binnen sportschoenen te dragen. U kunt zich omkleden in de kleedkamer. In 20 minuten worden alle spieren door middel van laagfrequente elektrische impulsen effectief gestimuleerd. Hierdoor wordt in korte tijd  spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel verbrand en de huid verstevigd.

Niveau

Iedere training wordt afgestemd op de behoefte en het niveau: zwaar en dynamisch of juist licht en statisch. De intensiteit voor de verschillende spiergroepen wordt afzonderlijk ingesteld. Zo kunnen specifieke spiergroepen extra intensief getraind worden of juist worden ontzien. Met de Miha Bodytec training kan iedereen, in korte tijd, resultaat behalen. Afhankelijk van de intensiteit kan tijdens één training van 20 minuten meer resultaat behaald worden dan tijdens meerdere conventionele trainingen in de sportschool of thuis.

Bijzondere toepassingen

Buiten spierkrachttraining heeft het MIHA Bodytec systeem nog meer toepassingen, bijvoorbeeld een Body Relax programma (stress/burnout) en een speciaal huidverstevigend programma. U kunt deze programma's combineren of apart gebruiken,afhankelijk van uw trainigsdoel en conditie, vraag uw trainer om advies!