Over bodytec

EMS training (Elektro Muscle Stimulation) ,het revolutionaire nieuwe trainingsconcept van de toekomst!

Tijdens de training worden de 8 grootste spiergroepen van het lichaam tegelijk intensief en effectief getraind.  Dit geldt ook voor de dieper gelegen spieren. Hierdoor wordt in korte tijd spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd en de huid verstevigd. De training is uitvoerbaar voor iedereen, en wordt bijvoorbeeld ook bij fysiotherapie,revalidatie en sportspecifieke  training toegepast.

Bodytec training is DE uitkomst voor iedereen die geen tijd heeft om 2 a 3 keer per week naar de sportschool te gaan of om welke reden dan ook niet in staat is om regelmatig te trainen. Het is tevens een hele goeie aanvulling op andere trainingsvormen, en past helemaal in onze nieuwe tijd,trainen anno 2017!

Bij medische indicatie kunt u ook trainen onder persoonlijke begeleiding van fysiotherapeute Nanda Gerlach. Haar praktijk voor fysiotherapie ‘FysioLAB Laren' is tevens gevestigd in ‘Het Sportlab’ op Zevenend 33 te Laren.

Bodytec training is snel, zeer effectief en altijd onder begeleiding van een Personal traner of fysiotherapeut. Trainen volgens deze methode kan iedereen en kost slechts 20 minuten per training. De training zorgt voor een snelle en gebalanceerde spieropbouw, en kan worden afgestemd op alle leeftijden en niveau’s.